Steun ons en help Nederland vooruit

Ton van der Steen

Kandidaat Raadslid

67 jaar

Ik ben Ton van der Steen, oud wethouder van D66 in Vlaardingen en nog steeds ben ik van mening dat onze partij de stad vooruit kan helpen, maar daarvoor moeten we wel genoeg zetels halen.

In het dagelijks leven ben ik directeur bestuurder van woningcorporatie Samenwerking Vlaardingen; ook in deze baan ben ik bezig met onze stad; dat geeft veel bevrediging, met name omdat wij bezig zijn de mensen met de kleinste portemonnee van een goed huis te voorzien.

Wat mij inspireert is het bezig zijn voor de maatschappelijk goede zaak. Dta geldt nu in mijn huidige baan, maar uiteraard ook toen ik nog bezig was in de politiek.

Ik sta op de lijst (op de laatste plaats) van D66 omdat ik hoop toch nog een hoop stemmen te trekken, net zoals 4 jaar geleden en daarmee eventueel een rest-zetel voor onze partij (mede) te kunnen binnen halen.

Ik ben inmiddels 63 jaar en vind het geweldig dat we zo veel jonge mensen met kwaliteiten op de lijst hebben staan. Alleen in noodgevallen ben ik bereid in de gemeenteraad zitting te nemen.

D66 heeft nog steeds toekomst!

Meer van Ton van der Steen