Steun ons en help Nederland vooruit

Sjors Stuurman

Fractie-assistent

22 jaar

Vlaardingen

In 2020 ben ik via een stage bij de Mr. Hans van Mierlostichting lid geworden van D66. Enkele weken later werd ik gebeld door Peter Caljé en kon ik aansluiten bij een AAV. Sinds september 2020 ben ik de fractie-assistent van onze gemeenteraadsfractie. Ik woon al mijn hele leven in het centrum van Vlaardingen en vele Vlaardingers kennen mij van mijn bijbaan bij de Albert Heijn.

Ik ben lid geworden van D66 omdat ik op lokaal niveau iets wil betekenen voor onze stad. Het werk dat ik verricht voor de fractie is een goede leerschool over de gemeentepolitiek. Tijdens mijn stage bij de Van Mierlostichting heb ik daarnaast mooie contacten opgebouwd bij de landelijke partij. Daarnaast heb ik daar veel geleerd over ons sociaal-liberale gedachtegoed. Tevens ben ik lid van de Jonge Democraten.

In het dagelijks leven studeer ik geschiedenis en ben ik vrijwilliger bij o.a. Museum Vlaardingen en Scouting Allart van Heemstede. Toen ik in juni 2020 de vraag kreeg of ik interesse had in de functie van fractie-assistent hoefde ik niet lang te twijfelen. Ik hoop met mijn werk als fractie-assistent een steentje bij te kunnen dragen aan het succes van D66 in de raad!