Steun ons en help Nederland vooruit

Rob de Ligt

Penningmeester bestuur & kandidaat raadslid

28 jaar

Rob de Ligt in 66 seconden

Mijn naam is Rob de Ligt, 24 jaar oud en nummer 4 op de lijst van D66 Vlaardingen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Daarnaast ben ik ook lid van het bestuur van D66 Vlaardingen als peningmeester. In het dagelijks leven ben ik student fiscaal recht, en werk ik momenteel bij ZF als Transfer Price analist. Je kan mij s’nachts wakker maken voor goede muziek, voetbal, een leuk boek of een stevige discussie.

Als geboren en getogen vlaardinger is het supergaaf dat ik op de lijst voor de aankomende verkiezingen sta. Het voelt voor mij als een eer dat ik mogelijk de kans krijg om het woord te nemen in de gemeenteraad namens zoveel mensen. Op deze manier heb ik zowel de kans om de mening van vlaardingers in het dagelijks bestuur te kunnen verkondigen, als ook om de mogelijkheid te hebben om persoonlijk er voor te kunnen zorgen dat Vlaardingen een nog leukere stad gaat worden.

Hoewel ik een financiële achtergrond heb, zijn het niet alleen getallen waar ik blij van word. Het lijkt mij fantastisch om van Vlaardingen een levendige stad te maken voor jong en oud, man en vrouw, nieuweling of al zijn of haar hele leven in Vlaardingen wonend. Dit is dan ook voor mij de reden waarom ik op de lijst voor de verkiezingen terecht wilde komen.

Rob de Ligt

Meer van Rob de Ligt
Buy the ticket, take the ride
- Hunter S. Thompson