Steun ons en help Nederland vooruit

Koen Kegel in 66 seconden

Hallo, ik ben Koen Kegel. Namens D66 Vlaardingen ben ik fractievoorzitter en lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Wil je me wat vragen of vertellen? Neem gerust contact op, of lees hieronder door!

Mijn focus ligt op de volgende thema’s binnen Vlaardingen:

Sport
Wonen
Verkeer
Milieu
Buurtdemocratie

Vanuit mijn opleiding Bouwkunde aan de TU Delft en (vrijwilligers)werk heb ik aardig wat kennis opgebouwd over deze onderwerpen en die kennis wil ik inzetten om tot constructieve ideeën te komen voor een beter Vlaardingen. Om ervoor te zorgen dat deze ideeën ook in de praktijk worden uitgevoerd, is het belangrijk dat we goed blijven samenwerken met andere politieke partijen, maar ook dat we in gesprek blijven en samenwerken met burgers, bedrijven en instellingen in Vlaardingen en omgeving.

Ik werk bij VerdraaidGoed in BlueCity in Rotterdam, waar ik als consultant bedrijven help om restmaterialen duurzaam te verwerken tot nuttige producten. In 1986 ben ik ben in onze mooie stad geboren en ik voetbal al sinds 1991 bij Zwaluwen. Daarnaast volg ik de opleiding Route66, waar we met 40 D66-jongeren politieke kennis en vaardigheden opdoen in binnen- en buitenland.

Onder mijn foto op deze pagina vindt u diverse manieren waarop u met mij in gesprek kunt komen. Ik blijf graag op de hoogte van wat er speelt.  Uw kritiek en ideeën wil ik zo goed mogelijk vertalen naar maatregelen voor een beter Vlaardingen. Bedankt alvast!

Portefeuille: Economische zaken, vestigingsklimaat, bouwen&wonen, ruimtelijke ordening, duurzaamheid, milieu, klimaat, afval, omgevingswet en biodiversiteit en dierenwelzijn

Meer van Koen Kegel
Vroeger had je politici die schetsten een droom en die hadden een plan hoe die droom te verwerkelijken. En nu heb je alleen nog maar politici die schetsen een nachtmerrie en die hebben een plan hoe die nachtmerrie te voorkomen.
- Theo Maassen