Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 16 november 2021

D66 Vlaardingen presenteert kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen

Op de ledenvergadering van D66 Vlaardingen op 15 november is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 vastgesteld. Na schriftelijke stemming is de volgende lijst tot stand gekomen en unaniem vastgesteld:

 1. Koen Kegel

 2. Marianne Rots

 3. Tom Vleeschhouwer

 4. Bert van Nieuwenhuizen

 5. Sjors Stuurman

 6. Peter Caljé

 7. Sasha Lancel

 8. Ton Geurts

 9. Guido de Jong

 10. Shirin Molijn

 11. Harm Borgers

 12. Roel Isendoorn

 13. Anne Griffioen

 14. Harm Aalbers

 15. Paul Marseille

 16. Ton van der Steen

“Het is een mooie mix van ervaring en nieuw talent, ieder met haar of zijn specifieke kwaliteiten en samen een sterk team.” aldus lijsttrekker Koen Kegel. “Zoals altijd zal D66 Vlaardingen de verbinding blijven zoeken met andere partijen en organisaties om onze stad vooruit te helpen. Daarmee werken we concreet aan de energietransitie en een beter klimaat, zorgen we ervoor dat iedereen een betaalbare woning kan vinden en bieden we goed onderwijs van IKC tot mbo.”