Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 24 oktober 2016

Opening Mooi voor Minder

Op woensdag 19 oktober hebben Desiree Curfs (directeur Stroomopwaarts) en Eric Dijkhuizen (directeur Vlaardingen Werkt) op feestelijke wijze de schoonheid- en kapsalon Mooi voor Minder van Vlaardingen Werkt geopend. In samenwerking met Waterweg Wonen is er een nieuwe locatie  gevonden aan de Claudius Civilislaan 300 (onder de Wetering).

Op deze nieuwe locatie kunnen klanten terecht voor een vakkundige knipbeurt, een schoonheidsbehandeling en ook voor een professionele massage (onder andere shiatsu therapie, voetreflexologie en stoelmassage). Op de website www.vlaardingenwerkt.nu staan de verschillende behandelingen vermeld met de bijbehorende prijzen.

Bert van Nieuwenhuizen was hierbij aanwezig. Al eerder bezocht hij verschillende projecten rondom “Vlaardingen Werkt” waar Mooi voor Minder onderdeel van is. Klik hier voor meer informatie over Vlaardingen Werkt.

img_6225