Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 6 februari 2014

Koen Kegel wint eerste editie Talk of the Town

Koen Kegel wint eerste editie Talk of the Town

Gisteren vond de eerste editie van talkshow Talk of the Town plaats in de Kroepoekfabriek. Onder toeziend oog van een groot en divers publiek gingen de jongste (kandidaat-)raadsleden de discussie aan om zwevende kiezers voor zich te winnen. Namens D66 nam Koen Kegel deel aan de avond. Na twee ronden antwoord geven op lastige vragen bracht de zwevende kiezer zijn stem uit op Koen. Bovenstaand fragment is de winnaarsspeech die Koen mocht geven. Er is ondertiteling beschikbaar, vanwege de suboptimale geluidskwaliteit. Die kan je aanzetten rechtsonderin door op het witte rechthoekige logo te klikken direct naast het tandwiel.

Wil je meepraten of reageren op D66 Vlaardingen? Doe dit dan via Facebook of Twitter. Meldt je daarnaast nu aan als abonnee op ons YouTube kanaal!