Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 1 februari 2014

Maak kennis met: Lijsttrekker Peter Caljé

Maak kennis met: Lijsttrekker Peter Caljé

De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart is ondertussen in volle gang. In deze nieuwe rubriek (‘Maak kennis met’) introduceert D66 twee keer per week een kandidaat voor de komende verkiezingen. Via een filmpje vertelt de kandidaat meer over zichzelf, zijn ambities en zijn visie op Vlaardingen. Oude rotten in het vak en nieuw politiek talent stellen wij aan u voor. Vandaag starten we direct met de lijsttrekker voor de verkiezingen Peter Caljé.

Wil je reageren op de film? Stuur ons dan een bericht via Facebook! Meer film- en geluidsfragmenten van onze kandidaten zijn terug te vinden via ons eigen YouTube-kanaal. Wil je graag met Peter in contact komen? Stuur hem dan een bericht via zijn eigen Facebook of LinkedIn!