Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 30 januari 2014

Peter Caljé ‘praat niet na’ tijdens raadsvergaderingen

Peter Caljé ‘praat niet na’ tijdens raadsvergaderingen

Elke werkdag bij Van Vooren in de middag op Omroep Vlaardingen kun je luisteren naar de Politieke Estafette. Elke dag vragen en beantwoorden Vlaardingse politici elkaars vragen. Peter Caljé werd hiervoor, door Jos van Brenkelen van Stadsbelangen, de vraag gesteld waarom hij niet, zoals je veel bij andere raadsleden ziet, anderen napraat zonder daar wat aan toe te voegen. Peter legt uit dat hij niet luistert naar opmerkingen als ‘wat is D66 stil’ omdat hij niet wil praten om het praten maar alleen iets wil zeggen als hij ook echt inhoudelijk iets toe te voegen heeft.

Peter geeft de politieke estafette door aan Neill Voorburg van Groen Links met uiteraard het onderwerp duurzaamheid en milieu!